Elbil

Med elbil kan du nå en kostnad på 2 kronor/milen.

Vi är med dig hela vägen

Vi har bred erfarenhet kring projektering och totalentreprenader, och är med dig från idé till genomförande. Hela vägen fram till klar anläggning. Totalentreprenaden innebär att vi hjälper till med allt som gäller projektet, som exempelvis asfaltering eller rör- och kabelschakter.

Proffs på laddning av framtidens bilar

Antalet laddbara bilar ökar snabbt och allt fler behöver tillgång till säkra laddstationer både hemma, på arbetet och på resan. Behovet är därför stort att utöka antalet laddpunkter i hela landet.

Kör bil för 2 kronor per mil, utan negativ påverkan på miljön
Har du korta pendlingsresor och använder bilen till att skjutsa barn till träningen, åka och handla och sällan åker långa sträckor, då är en ren elbil ett självklart val. Låg driftskostnad, minimala servicekostnader och en förbrukning på ca 2 Kw per mil ger ett oslagbart kostnadseffektivt bilägande. De gånger du ska till fjällen eller på annan långresa, finns möjligheten att hyra en fossildriven bil.

För dig som pendlar till jobbet och gör småärenden med bilen men måste komma längre sträckor relativt ofta så är en laddhybrid att föredra. Dina pendlingsresor, matinköp och andra kortare turer kan du göra helt på el (förutsatt att du kan ladda hemma och kanske på jobbet) för cirka 2 kr per mil.

>> Läs mer om laddning

Svenskar kör i snitt 3 mil om dagen

En del har en andrabil för att klara familjens transportbehov och den kan definitivt vara eldriven. Enligt statistisk från Trafikanalys körs våra bilar i snitt 1 2240 mil per år, det utslaget per dag under hela året så kör vi svenskar i snitt 3,35 mil per dag med våra bilar. Den elbil med minst räckvidd idag går ca 15 mil på en laddning, så de flesta skulle klara sig utmärkt med en elbil.

>> Olika typer av elbilar