Vi tar hand om hela projektet

Allt från idé till service och underhåll

Arbetsplats: hela Sverige

Från vår utgångsplats på västkusten, tillgodoser vi projekt i hela Sverige. Tack vare ett djupt samarbete med olika partners i vårt rikstäckande nätverk, finns vi alltid nära till hands vare sig det handlar om konsultation, montage eller service. Det ger både en trygghet att vi alltid kan agera snabbt och att vi ständigt har tillgång till en extra bred kompetens.

Totalentreprenad, konsultation, installation

Om behovet finns kan vi ta hand om hela ditt projekt, från början till slut och med kontakter till fler leverantörer i projektet.
Utöver råd & stöd inför vilken lösning som är bäst för dig, hjälper vi dig även med följande :

– Kontakter och koordinering med andra partners i ditt projekt
– Föranmälan till elnätsägaren för utbyte av elmätare
– Anslutning till elnätet
– Kontakter med Byggnadsnämnden och eventuell ansökan om bygglov om din kommun
– Underlag och dokumentation till ditt försäkringsbolag

En lösning skräddarsydd för dig
Vi har bred erfarenhet kring projektering och totalentreprenader sedan många år och finns med från ide till genomförande hela vägen fram till klar anläggning.

Vi startar alltid med att se över den befintliga anläggningen, sätter oss in i verksamheten och dina behov. Därefter kartlägger vi framtida önskemål och behov som verksamheten kräver.

Slutligen tas en kostnad fram på den anpassade lösningen för just dig.

Fiber

Vi utför även installation av fiber i bostadsområden, nätverk i fastigheter och serviceavtal mot fiberföreningar. Vi kan även hjälpa dig med att drifta din utrustning i fastigheten.

Braxel Solutions har under årens lopp byggt upp en stor kompetens om olika typer av svagströmsinstallationer i fastigheter t.ex. data- och fiberinstallationer, styrsystem för belysningar och energimätning. Detta gör oss till en perfekt partner för den här typen av installationer.

Finansiering

För att kostnaderna inte ska bli för stora finns det många alternativ man kan välja. Vi erbjuder delbetalning både till privatpersoner och företag. Man kan också använda sig av ROT-avdrag eller andra bidrag som hjälper till.

>> Läs mer om finansiering

Samarbetspartners

Vi samarbetar med Rexel, Sveriges ledande aktör på solcellsmarknaden. Tack vara Rexels globala närvaro kan vi erbjuda produkter från flera ledande leverantörer i branschen. En trygghet för oss och för våra kunder.

Leverans av beställningar sker ofta redan dagen efter, oavsett var i Sverige vi befinner oss. Det och ett nära samarbete med till exempel gräventreprenörer, snickare, plåtslagare är en bra grund för att vi ska kunna säkerställa leveranser i rätt tid samt att arbetet utförs med rätt kvalitet.

Jobbar för Tesla

Vi har utbildade montörer som utför installationer samt garantireparationer för till exempel Tesla, Schneider och Ensto i hela Sverige.