Vi och vårt nätverk

Samarbeten och leveranser

Det som gör oss till en bra samarbetspartner är att vi har ett brett nätverk med stort kunnande. Det positiva med ett stort nätverk är snabba leveranser, ofta sker leveranser dagen efter beställning oavsett var i Sverige man befinner sig. Vi har även ett nära samarbete med gräventreprenörer, snickare, plåtslagare och många fler.
Detta är en bra grund för att säkerställa leveranser i rätt tid samt att arbetet utförs med rätt kvalitet.

Totalentreprenad

Vi börjar alltid med att se över den befintliga anläggningen och sätter in oss i verksamheten och dina behov. Därefter kartlägger vi framtida önskemål och behov som verksamheten kräver. Vi är med dig hela vägen från idé, genomförande och hela vägen fram till klar anläggning.

Erfarenhet sedan 1974
Braxel Solutions är både utförare och problemlösare. Företaget etablerades 2017 men genom vårt moderbolag Bröderna Axelssons EL AB, har vi sedan 1974 hjälpt våra kunder med allt från idé till installation. Då företagets traditionella bakgrund som installatörer av el- och svagström är med oss varje dag, har vi kompetens och förståelse för projekt som helhet, från den minsta komponenten till de större lösningarna.